Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Workshop Responsive Design in september

De workshop Responsive Design zal in september opnieuw gegeven worden door Frances de Waal. Op 10 september kun je in Utrecht leren hoe je een website ontwikkelt die er goed uitziet op ieder apparaat, mobiel, tablet of desktop.

Deze workshop is bedoeld voor ervaren webdesigners en ontwikkelaars voor wie responsive design nog (betrekkelijk) nieuw is. Aanmelden kan via het formulier op de pagina voor de workshop. De gehele dag, inclusief koffie, thee en lunch, kost 200 euro exclusief btw. Voor leden van Fronteers geldt een prijs van 100 euro exclusief btw. Als je nog geen lid bent, dan is het mogelijk lid te worden en de workshop te bezoeken voor 225 euro exclusief btw.

Workshopcommissie zoekt versterking

Als je ideeën hebt over de workshops van Fronteers, zoals het helpen bepalen van de onderwerpen of het regelen van trainers, de workshopcommissie zoekt versterking. Via het formulier onderaan de workshoppagina kun je contact opnemen.

Plaats een reactie