Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Meld je nu aan voor de ALV 2015

Op donderdagavond 3 december houden we onze jaarlijkse algemene ledenvergadering (ALV). Alle leden zijn hiervoor van harte uitgenodigd. De locatie van de ALV is Zalencentrum Se7en (toegang via Restaurant Se7en), ongeveer vijf minuten lopen vanaf Utrecht CS (Mariaplaats 7).

We beginnen om 19:00 uur en verwachten met een strakke planning ruim binnen de drie uur af te ronden en gezellig te gaan napraten. Voor de mensen die van ver komen regelen we een broodmaaltijd, welke vanaf 18:30 beschikbaar zal zijn. Geef bij je aanmelding even aan als je hier gebruik van wilt maken.

De agenda voor de avond is als volgt:

  1. Welkom en opening door de voorzitter
  2. Besluiten eerdere ALV’s
  3. Toelichting commissies
  4. Belangenafweging kaartverkoop congres
  5. Rapportage kascommissie 2014
  6. Jaarstukken 2014 / Financiën 2015 / Begroting 2016
  7. Kascommissieverkiezing
  8. Aftreden Matijs en Roy, bestuursverkiezing
  9. Rondvraag
  10. Afsluiting

Dit jaar treden Matijs Brinkhuis en Roy Tomeij af, en stellen zich niet opnieuw herkiesbaar. We bedanken hen voor hun jarenlange inzet, en hopen buiten het bestuur nog veel van ze te zien als actieve vrijwilligers. Arjan Eising treedt ook af, en stelt zich wel herkiesbaar. Tenslotte hebben we één aanmelding ontvangen voor een positie in het bestuur, van Thomas van Zuijlen. Hij presenteert zich hieronder. Thomas zal helaas niet op de ALV zelf aanwezig kunnen zijn, maar zal zijn kandidatuur via video (live danwel van tevoren opgenomen) verder toelichten. Mocht je prangende vragen hebben over zijn kandidatuur, dan kan je deze natuurlijk alvast via het reactieformulier op deze blogpost stellen.

Introductie Thomas van Zuijlen

Dag Fronteers, ik heet Thomas en ik ben sinds 2009 lid van de vereniging. Af en toe doe ik een inleiding bij spreekavonden, en sinds 2013 ben ik actief in de organisatie van het congres. Vandaag stel ik me kandidaat als bestuurslid.

Buiten Fronteers werk ik als front-ender in en om Amsterdam voor Frontlab. Ik kan het niet laten om reclame te maken voor Fronteers bij al mijn opdrachtgevers, en bij de developers die ons nog niet kennen.

Ik ben groot voorstander van het verbeteren van de positie en vaardigheden van front-enders in Nederland. Dat er überhaupt een vakvereniging als Fronteers bestaat, is een voordeel waar we allemaal wat mij betreft flink(er) op mogen inzetten.

We zijn geen meetup- of Facebookgroep, geen chatkanaal en geen beer camp; we zijn al die dingen en méér. Zo'n waardevolle organisatie verdient toffe activiteiten, sterke community building, en een trots ledenbestand. Maar ik wil ook meer voor de front-enders die onze vereniging al vertegenwoordigt.

Daar wil ik een bijdrage aan leveren met meer kruisbestuiving tussen congres- en andere activiteiten. Daarnaast wil ik me inzetten voor de skillset van onze leden door te focussen op presentatievaardigheden (hoe leuk en handig is het immers, als je een praatje over je project kunt houden!).

Het lijkt me fantastisch om me de komende jaren als bestuurslid, met groter bereik, verder te mogen inzetten voor Fronteers.

Ben je van plan te komen, dan vragen we je vriendelijk je hieronder hiervoor in te schrijven, zodat we een idee hebben van de te verwachten opkomst.

Meld je aan voor de ALV van donderdag 3 december

Ik eet graag een broodje mee om 18:30

Aanmeldingen

(Verborgen ter bescherming van de privacy van de deelnemers)

Reacties

1 ppk op 03-12-2015 om 17:18 uur:
Sorry, maar ik red het niet vanavond. Te druk en half ziek.

Succes!
2 Jeroen op 03-12-2015 om 18:52 uur:
Nog wel even aan het reizen, en nog niet eens gegeten, dus ik ga het helaas niet redden. Until next time!
Plaats een reactie