Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Fronteers op Slack

In 2008 is Fronteers begonnen met een chatkanaal op IRC waar nog steeds dagelijks actief over front-end development gediscussieerd wordt. De laatste twee jaar heeft Slack als chatkanaal ook de nodige populariteit gewonnen. Niet zo vreemd, want het is erg gebruiksvriendelijk en makkelijk uit te breiden met andere webdiensten — misschien wel het belangrijkste is de animated GIF-integratie met Giphy.

We vonden het daarom tijd voor een Slack kanaal voor Nederlandse front-end developers.

/giphy crazy

De eerste week zijn er al veel leuke gesprekken gevoerd over leuke onderwerpen, van ECMAScript 2015 tot het nieuwe album van Scooter. Er zijn een aantal kanalen zoals JavaScript, CSS, webfonts en de Fronteers Spring Conference. Ook worden de laatste tweets van @Fronteers en @FronteersConf gepost, net zoals de laatste berichten van het blog en alle bijeenkomsten.

Het IRC-kanaal blijft natuurlijk gewoon open.

Aanmelden

Kan je ook niet wachten om mee te front-end Slacken? Meld je dan aan op onze automatische aanmeldpagina.

Leden en niet-leden zijn welkom!

Plaats een reactie