Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Fronteers 2016 launchborrel + livegang kaartverkoop op 27 mei

De kaartverkoop voor het Fronteerscongres 2016 start vrijdag 27 mei om 20:00 uur. Om dit te vieren, organiseert Fronteers die avond vanaf 19:00 uur een speciale launchborrel bij Café De Jaren in Amsterdam - en jij bent van harte uitgenodigd.

TL;DR

  • Fronteers Conference 2016 Launchborrel
  • Vrijdag 27 mei, Café De Jaren, Amsterdam
  • Borrel 19:00u, livegang ticket sales 20:00u
  • RSVP via het formulier

Livegang

Net als vorig jaar zal de congrescommissie aanwezig zijn om eventuele vragen te beantwoorden. Maar het gaat natuurlijk om de kaarten voor het congres (en de gezelligheid). Vanaf 20:00 uur gaat de ticketshop weer met enige bombarie open en kunnen tickets voor het congres op 6 en 7 oktober aangeschaft worden. Komt dat zien!

Locatie

Café De Jaren in Amsterdam heet ons hiervoor wederom welkom; een bekende locatie voor congresgangers. De Jaren is prima bereikbaar met het openbaar vervoer. Het NS- en busstation van Amsterdam liggen op circa 15 minuten loopafstand.

Café De Jaren
Nieuwe Doelenstraat 20-22
1012 CP Amsterdam

RSVP

Meld je aan via het formulier (let op: plaatsen zijn beperkt!) en kom met ons het glas heffen op Fronteers Conference 2016!

Reacties

1 Hans Grimm op 10-05-2016 om 09:00 uur:
Op 27 mei zit ik in het buitenland (dag van vertrek), dus zeer waarschijnlijk kan ik niet rond 20:00 NL-tijd mijn congreskaart boeken; dan ben ik nog onderweg. Ik heb al een keer naast de early bird gegrepen op die manier, dus hoe kunnen we zorgen dat dat deze keer goed gaat, m.a.w. kan ik op de een of andere manier pre-orderen?

thanks,
Hans Grimm
2 Sander v. L. op 10-05-2016 om 10:27 uur:
Hoi Hans,

Welke dag of tijd we ook kiezen voor de start van de kaartverkoop, er zullen helaas altijd mensen zijn voor wie de keuze slecht uitkomt. Dat is extra zuur voor trouwe leden, maar als we een pre-order systeem zouden hanteren, dan zouden we uitverkopen met pre-orders, en een startdatum en tijd voor de pre-orders moeten gaan aankondigen, die dan voor sommige mensen slecht zou uitkomen, etc. Die kant op zien we dus geen uitkomst.

We hebben ook op de ALV over het snelle uitverkopen gesproken, en een aantal (hypothetische) scenarios besproken waarin bepaalde groepen (zoals leden) extra kansen zouden hebben om kaarten te bemachtigen, maar daar waren geen grote meerderheden voor te vinden.
(We hebben wel dit jaar als experiment de Spring Conference gehouden, met zeer groot voordeel voor leden in zowel prijs als beschikbaarheid van kaartjes, zodat we leden iig dat hebben kunnen aanbieden.)

Wat we verder doen om het zo eerlijk mogelijk te houden - en iedereen zo veel mogelijk kans te geven - is geen early bird meer hanteren, maar de kaartverkoop in drie batches opsplitsen, en die batches ruim van te voren aan te kondigen. (Zie de FAQ voor details.) Het systeem om tickets te boeken is ook bewust zo laagdrempelig mogelijk; je hoeft in eerste instantie niet direct te betalen, maar alleen kaartjes te reserveren en de reserveringsemail te bevestigen, zodat bijna iedere vorm van internet toegang genoeg zou moeten zijn.

Vorig jaar hebben we hetzelfde systeem gehanteerd, en toen heeft de eerste batch het t/m de zondag uitgehouden. Dit jaar gaat het vast veel sneller (dat doet het ieder jaar; ook altijd boven onze verwachtingen), maar hopelijk blijven er lang genoeg kaartjes beschikbaar dat je toch een gaatje kan vinden om er een te reserveren, of anders lukt het je hopelijk in de tweede en derde batch.

Succes, en geniet iig van je vakantie! :)
3 Hans Grimm op 16-05-2016 om 10:40 uur:
OK, thanks!
Plaats een reactie