Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Nieuwe leden workshopcommissie en onderwerpen workshops gezocht

  • Hidde de Vries en Sharon Martens
  • 8 juli 2016

Deze week heeft Fronteers afscheid genomen van haar workshopcommissie. We bedanken Joël, Mirella, Arjan en Michael van harte voor hun werk de afgelopen jaren. Dankzij jullie hebben een hoop front-enders een te gekke workshop kunnen bijwonen!

Er is ook een nieuwe workshopcommissie opgestaan, met daarin voorlopig Sharon Martens en Hidde de Vries. Het nieuwe team is van plan dit najaar te komen met vier workshops, en wil in 2017 regulier (maandelijks of tweemaandelijkse) namens Fronteers workshops gaan organiseren. De planning voor alle vier de workshops kondigen we begin augustus aan via de website en social media van Fronteers.

Suggesties welkom

Wil je meer leren over tooling, preprocessors, Angular, toegankelijkheid, webtypografie of ES6? We hebben een voorlopige lijst met onderwerpen in gedachten, maar horen graag over welk onderwerp jullie een workshop willen volgen. Laat dit dus vooral horen door hieronder een reactie achter te laten, een tweet te sturen naar @fronteers of benader ons op Slack of email.

Reacties

1 Anneke op 08-07-2016 om 10:09 uur:
Ik zou graag meer leren over accessibility (helaas kon ik eerder dit jaar niet deelnemen aan de georganiseerde workshop), meer over (animeren met) SVG, en een workshop over performance. Ik zou in deze workshops graag iets meer achtergrond krijgen over het hoe en waarom en dan vooral ook hele praktische handreikingen krijgen om er bij wijze van spreken de volgende dag direct er mee aan de slag te gaan :)
2 Jeroen Hulscher op 08-07-2016 om 22:49 uur:
Ik ben absoluut bereid weer eens een workshop toegankelijkheid te geven, met een flinke update over de ontwikkelingen vanuit Europa, de relatie met ES6 en vooral; wat heeft een gebruiker er aan :)
Plaats een reactie