Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Win de laatste ticket voor Fronteers Conference 2016

Alle reguliere toegangskaarten voor het Fronteerscongres zijn uitverkocht. Maar je kunt nog een kaartje winnen!

Op donderdag 29 september organiseert Fronteers een meetup bij Schiphol Group - en verloten we de (enorme) Final Ticket to Fronteers Conference. Die ticket biedt je toegang tot beide dagen van het congres, op donderdag 6 en vrijdag 7 oktober. Buitenkansje!

Winnen? Meld je dan nu aan voor de Fronteers-meetup op Schiphol!

Promotie-illustratie voor Schiphol-meetup van Fronteers

Reacties

1 Rebecca Pas op 20-09-2016 om 08:08 uur:
Hi, I would really love to win!! I've been wanting to go to the conference for many years, and now I finally get a chance, only to find the tickets were sold out. Please put my name in the raffle.... and hope to see you there. Thanks in advance, Rebecca Pas
2 Thomas van Zuijlen op 23-09-2016 om 19:20 uur:
Oooh, Rebecca, het zou toch wat zijn! Meld je je dan nog wel aan voor de bijeenkomst? Je moet echt aanwezig zijn om te winnen! De winnaar krijgt dan ook echt de afgebeelde, door Prinses Beatrix geshowde Final Ticket mee naar huis.
Plaats een reactie