Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Bijeenkomst over toegankelijkheid met Karl Groves

We zijn blij te kunnen melden dat we op 8 november een bijeenkomst over toegankelijkheid zullen hosten, met als eerste spreker niemand minder dan ex-congresspreker Karl Groves. Zet 'm dus vast in je agenda, of meld je aan.

Karl Groves stal eerder dit jaar de show bij Fronteers Spring Conference met zijn talk To hell with performance, over toegankelijkheid en performance. In november zal hij het hebben over hoe je met JavaScript meer toegankelijkheid kunt bereiken.

Karl Groves

Karl Groves eerder dit jaar bij Fronteers Spring Conference in Amsterdam

De bijeenkomst vindt plaats in Desmet Studio's, nabij Artis in Amsterdam. Je kunt je vanaf nu aanmelden. Wees er snel bij, want er is maar een beperkt aantal plaatsen.

Plaats een reactie