Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

15% korting op de Angular conferentie NG-NL, 16 maart 2017 in Amsterdam

Op 16 maart organiseert Xebia voor de derde keer haar Angular conferentie NG-NL in ‘t Sieraad te Amsterdam. Leden van Fronteers ontvangen 15% korting op de conference day.

Thema 2017: Steam up your Angular, learn from world’s best.

NG-NL is dé conferentie om bij te wonen als je als developer meer wilt weten over Angular 2. NG-NL wordt inmiddels door Google erkend als een van de betere Angular conferenties wereldwijd. NG-NL biedt verschillende tracks, hands-on workshops en interactieve sessies door nationale en internationale Angular experts.

Enkele sprekers:

Todd Motto

Angular's Reactive Forms: the hero we need but not the one we deserve.
Todd is een front-end engineer uit England. Hij is wereldwijd een bekende spreker en Angular specialist. In zijn sessie vertelt hij meer over de krachtige API van Angular (2) reactive forms.

Pete Bacon Darwin

Pete maakt sinds 2012 deel uit van het Angular core team en werd in November 2014 Angular team lead. Hij heeft diverse boeken geschreven over AngularJS en geeft wereldwijd lezingen op het gebied van Angular. Pete is tevens co-organiser van AngularConnect.
Pete vertelt samen met George Kalpakas tijdens zijn sessie meer over de transitie van Angular 1 naar 2 zonder je applicatie volledig te moeten herschrijven.

Joe Eames

Joe is een is a front-end specialist en heeft inmiddels met elke grotere Microsoft Language gewerkt. Zijn hart blijft echter uitgaan naar JavaScript. Joe is een welbekende blogger, spreker en organiseert o.a. ng-conf en AngularJS conference. Ook is Joe een vast panellid bij het JavaScript Jabber and Adventures onderdeel van Angular podcasts.

Thema's die tijdens NG-NL aan het licht komen:

  • RxJS
  • Ecosystem
  • Testing
  • Mobile
  • GraphQL
  • Apollo
  • NativeScript
  • en meer... allemaal met een focus op Angular (2)

Bekijk het volledige programma op ng-nl.org

Ledenkorting

De 15% korting is geldig op een conferentie ticket.

Deelnemen?

Er is een beperkt aantal tickets en kortingscodes beschikbaar.
Bestel je ticket via ng-nl.org en gebruik de volgende kortingscode.
5982_Fronteers_NGNLconf

Plaats een reactie