Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Workshops! Wees er snel bij!

Tijd voor iets nieuws? Meld je aan voor de workshop Progressive Enhancement of Service Workers.

In augustus en september hebben we weer toffe workshops in Utrecht die je niet wilt missen!

Progressive Enhancement

Met de vele browsers, apparaten en gebruikers is niks zeker. Hoe garanderen we dat de websites en applicaties die we bouwen in alle situaties werken? Progressive Enhancement is een manier van bouwen om websites zeer robust te maken. Wilfred Nas laat zien waarom Progressive Enhancement belangrijk is en hoe je het toepast.

De workshop is 18 augustus. Lees meer op Progressive Enhancement en meld je snel aan!

Service workers, de motor van de Progressive Web App

Samen met Anne en Jurgen van De Voorhoede neem je een duik in Service Workers. Wil je een website offline beschikbaar maken of de performance verbeteren? Misschien ben je een web applicatie aan het bouwen en wil je push notifications laten zien of op de achtergrond data synchroniseren. Dat en nog veel meer kan je doen met Service Workers!

Let op: enige ES2015/ES6 kennis is vereist.

Lees meer op Service Workers en meld je aan. De workshop vindt plaats op 15 september.

Plaats een reactie