Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Nieuwe rolverdeling verenigingsbestuur

Vorige week donderdagavond was de ALV, waar wij afscheid namen van Jaco Koster als voorzitter en secretaris, en van Roy Tomeij als algemeen bestuurslid. Anneke Sinnema en Edwin Martin zijn dezelfde avond nog gekozen als nieuwe bestuursleden naast Sander Vink, die nu zijn tweede jaar in gaat als penningmeester.

Vandaag hebben we overleg gehad over de nieuwe rolverdeling die we onszelf hebben toebedacht. Na enig beraad is daar het volgende uit gekomen:

Sander Vink blijft aan als penningmeester. Sander heeft zich het afgelopen jaar ingezet om de financiële administratie verder op orde te brengen en gaat hier het komende jaar mee door. Hij neemt ook de ledenadministratie op zich.

Edwin Martin is een oudgediende van Fronteers en is al sinds de oprichtingsbijeenkomst bij de vereniging betrokken. Na drie jaar in de congrescommissie en drie jaar de kascommissie gaat Edwin zich nu inzetten voor Fronteers als secretaris.

Anneke Sinnema heeft drie jaar onderdeel gevormd van de congrescommissie en stort zich nu vol enthousiasme op een rol als voorzitter. Het is mij een grote eer!

Volgende week gaan Anneke en Edwin met Sander om tafel en op "Fronteerscursus" voor een stukje overdracht. We hebben er zin in!

Reacties

1 Tom op 05-12-2017 om 21:56 uur:
Veel succes alledrie! Zet hem op!
Plaats een reactie