Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Workshop React Native

Heb je altijd al willen weten hoe je een native app voor mobiel ontwikkelt? Geef je dan op voor de Fronteers workshop React Native op vrijdag 29 juni in Utrecht.

React Native is de ultieme manier om als front-end developer kennis te maken met mobile app ontwikkeling. Wat zijn de specifieke wensen die mobile apps aan ons stellen die wij als web developer niet kennen? Roy Derks, een ervaren mobile én React developer, neemt je in één dag mee in de wereld van React en Mobile Development.

In de workshop - waarvoor geen kennis van React noodzakelijk is - leer je eerst de basics van React en React Native, om deze later toe te passen bij het bouwen van een mobile app. Aan het eind van de dag heb je een goed beeld van het zelf bouwen van een mobiele app.

Meld je nu aan voor de workshop React Native van 29 juni a.s.

Plaats een reactie