Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Meld je nu aan voor de ALV 2018

Op vrijdagavond 19 oktober houden we onze jaarlijkse algemene ledenvergadering (ALV). Alle leden zijn hiervoor van harte uitgenodigd. De lokatie wordt in een apart bericht bekendgemaakt!

Voor de mensen die van ver komen (of gewoon geen zin hebben om te koken) zullen er vanaf 18:30 broodjes klaar staan. De vergadering zelf zal stipt om 19:00 uur beginnen. We verwachten dat de totale vergadering twee uur zal duren, maar de ervaring leert dat het nog weleens wil uitlopen. De voorzitster doet haar best dat zoveel mogelijk te beperken. Als dit je eerste keer is, vertellen we je graag meer over de ALV.

Het staat leden tot het begin van de ALV vrij voorstellen voor de agenda in te dienen. De voorlopige agenda voor de ALV wordt op dinsdag 26 september bekendgemaakt. Wat in ieder geval zal worden behandeld zijn de jaarstukken van de vereniging over 2017, de financiën over 2018 en de nieuwe begroting voor 2019. Deze stukken zullen enkele dagen voor de ALV naar alle aangemelde aanwezigen worden opgestuurd. Mocht je niet aanwezig kunnen zijn, maar deze informatie wel willen zien: laat het ons weten!

Aanmelden

Ben je van plan te komen, dan vragen we je vriendelijk je hieronder hiervoor in te schrijven, zodat we enigszins een idee hebben van de verwachte opkomst.

Meld je aan voor de ALV van vrijdag 19 oktober

Ik eet graag een broodje mee

Naam Twitter
Anneke Sinnema
Jewwy Qadri
Tom Greuter

Reacties

1 Wim van Iersel op 09-08-2018 om 22:20 uur:
Ehhhh, ik heb die avond kaartjes voor het theater en volgens mij zit ik in de kascommissie. Wat nu?
2 Sander v. L. op 09-08-2018 om 23:40 uur:
De kascommissie rapporteert aan de ALV, maar dat betekent imho niet noodzakelijkerwijs dat de hele kascommissie aanwezig hoeft te zijn. Zolang jij en Sander het eens zijn over het advies aan de ALV om de jaarrekening goed te keuren (of niet), denk ik dat Sander dat prima alleen kan rapporteren.
Plaats een reactie