Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Tijdelijke korting op online cursussen van Egghead.io

Als je je graag nieuwe dingen leert door het kijken van online video-tutorials, dan heeft Fronteers nu voor leden een leuk ledenvoordeel binnengesleept! Als lid krijg je tot 11 oktober 2018 maar liefst 40% korting op een Pro abonnement bij Egghead.io. Je betaalt dan 150 dollar per jaar - 12,50 per maand!

Om van dit aanbod gebruik te maken stuur je een e-mail naar het bestuur en benoem je daarin dat je interesse hebt in de actie met Egghead.io. Nadat is vastgesteld dat je lid bent van de vereniging krijg je dan een kortingslink opgestuurd waarmee je een Pro-account kunt aanmaken (of je account kunt upgraden)!

Als pro member kun je online video-cursussen volgen over CSS, JavaScript, Angular, React, Vue, Node, Docker Git enzovoorts. Je krijgt toegang tot het complete assortiment en je leert van doorgewinterde developers als Kent C. Dodds, Marcy Sutton, Max Stoiber, Sarah Drasner en meer. Bekijk hier het complete aanbod van Egghead cursussen!

Plaats een reactie