Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Fronteers organiseert vijf casual meetups

Op donderdag 4 april 2019 houdt Fronteers op vijf locaties tegelijk een borrel voor front-end developers en hen die dat willen worden. De meetups zijn open en informeel en opgezet om nieuwe mensen en vakgenoten te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. Iedereen is uitgenodigd, ook als je niet lid bent van Fronteers.

In Groningen, Eindhoven, Enschede, Nijmegen en Den Haag verwelkomen respectievelijk Joël, Koen, Anneke, Josee en Jewwy je in een lokale gelegenheid om samen met jou en collega's een drankje te doen.

Je bent vanaf 19:00 welkom bij een van de volgende locaties:

(Eerste drankje is op rekening van Fronteers!)

ENGLISH:

On Thursday the 4th of April 2019 Fronteers is hosting a meetup in 5 different locations at the same time. If you are a front-end Developer, aspire to be one or work in the field of front-end, you are all welcome to join us for drinks. These meetups are welcoming and informal and are setup to meet new people and mingle, there will be no presentations or loud music. Everyone is invited, even non Fronteers members!

In Groningen, Eindhoven, Enschede, Nijmegen and Den Haag some great people from Fronteers will be welcoming you for a nice evening with chats and drinks. Join us from 19:00 h in one of the following locations.

(Note: First drink is on Fronteers!)

Plaats een reactie