Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Met korting naar performance.now()

Op 21 en 22 november organiseert Web Conferences Amsterdam voor de tweede keer performance.now(); opnieuw met 14 sessies over de stand van zaken in front-end performance.

Fronteers-leden krijgen korting op dit congres. Ze betalen 550 in plaats van 650 euro voor een kaartje (exclusief BTW). Het aanbod is geldig voor mensen die op dit moment al lid zijn, en je kunt ervan gebruik maken door een email naar het bestuur te zenden. Je ontvangt dan een kortingscode waarmee je je kaart kunt kopen.

Uitgekozen door program co-chairs Tim Kadlec en Tammy Everts, zullen de sprekers een wijd gebied aan onderwerpen behandelen, inclusief JavaScript, CSS, performance culture, responsive design, performance budgets, frameworks, monitoring, browsers, mobile devices en perceived performance. (Excuus voor alle Engelse termen; zo gaat het nou eenmaal in de webwereld.)

Donderdag 21 en vrijdag 22 november, Het Compagnietheater, Amsterdam, en Fronteers-leden betalen 550 euro voor een kaart. Komt dat zien!

Plaats een reactie