Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Schrijf mee aan de Adventskalender 2019!

De Fronteers Adventskalender is terug! 24 blogs van 24 schrijvers over uiteenlopende front-end onderwerpen. Wil jij graag een blog schrijven voor Fronteers, meld je nu dan aan. Tot 31 oktober kan iedereen een voorstel indienen voor een blog. Schrijvers mogen een donatie van 75 euro uit de verenigingskas doen aan een goed doel.

- English below -

Je mag schrijven over elk onderwerp dat front-end gerelateerd is. Denk bijvoorbeeld aan blogs over accessibility, tools, UX/UI, frameworks. Wil je schrijven over iets dat je geleerd hebt dit jaar, of wil je juist dit moment aangrijpen om zelf iets nieuws te leren en daarover te schrijven? Het kan allemaal. Blogs mogen in het Nederlands of Engels geschreven worden, met een voorkeur voor Nederlands.

Aanmelden om mee te schrijven kan tot en met 31 oktober via marketing@fronteers.nl of door het onderstaande formulier in te vullen. We ontvangen daarbij graag een onderwerp/titel, in welke taal je wilt schrijven en een korte uitleg waar het artikel over zal gaan. In de eerste week van november maken we de schrijvers bekend. Maandag 25 november is de deadline voor het aanleveren van je artikel.

Namens de auteurs zal Fronteers een donatie van 75 euro per schrijver aan een goed doel doen. De schrijvers mogen zelf kiezen uit een van deze goede doelen: Hersenstichting, KWF, KiKa, Bits of Freedom of Stem op een Vrouw. Er is dit keer een keuze gemaakt uit een aantal goede doelen om onze penningmeester wat werk uit handen te nemen.

English

The Fronteers Advent Calendar is back! 24 writers and 24 blog posts about various front-end topics. If you want to write one of these blog posts, you can sign up now. Everybody can send in a proposal, until October 31st. All writers can donate 75 euros from the association to a charity.

You may write about every topic related to front-end development. For example, about accessibility, tools, UX/UI, frameworks. Blog posts can be written in English or Dutch.

You can send in your proposal until October 31st by mailing to marketing@fronteers.nl or by filling in the form below. We would like to receive a topic/title, language and a short synopsis of your blog post. In the first week of november we'll announce the writers for this years advent calendar. The deadline for sending in your blog post is november 25th.

On behalf of the authors, Fronteers will donate 75 euros for each writer to a charity of their choice. Writers can choose between one of these charities: Hersenstichting, KWF, KiKa, Bits or Freedom or Stem op een Vrouw. This year we made a selection of charities to make our treasurer's job a bit easier.

Schrijf mee aan de adventskalender 2019

Plaats een reactie