Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Met Fronteerskorting naar dsgnday en CSS Day 2020

Op 11 en 12 juni houdt Web Conferences Amsterdam voor maar liefst de achtste keer CSS Day. Sinds een paar jaar wordt CSS Day voorafgegaan door een dag met presentaties rond een aan webdevelopment verwant thema. Dit jaar betekent dat een comeback van dsgnday!

Net als voorgaande jaren krijgen Fronteers-leden korting op dit congres. Wanneer je lid bent betaal je niet 600 maar 500 euro voor een kaartje voor beide dagen, of 275 in plaats van 325 voor een eendagskaartje (alle bedragen exclusief BTW). Het aanbod is geldig voor mensen die op dit moment al lid zijn, en je kunt ervan gebruik maken door een email naar het bestuur te zenden. Je ontvangt dan een eenmalig te gebruiken kortingslink waarmee je je kaart kunt kopen.

Bekijk voor meer informatie over de line-up de website van CSS Day en volg CSS Day op Twitter of op LinkedIn voor aankondigingen rond de laatste sprekers!

Plaats een reactie