Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vier de Dag van Front-end Development virtueel mee

Zaterdag 4 april vieren we weer Dag van Front-end Development. We doen dit keer digitaal, onder andere met een front-end pubquiz. Vier jij als front-end developer deze dag met ons mee?

Om 20:00 uur openen de deuren van onze virtuele zaal en kan iedereen die dat wil joinen via Google Meet. Vervolgens zullen we om 20:20 uur met z'n allen proosten op ons mooie werk. Let op: het is wel 'BYOD': bring your own drink. Aansluitend begint de front-end pubquiz, die we zullen spelen via de app Kahoot. Natuurlijk zijn er ook prijzen te winnen!
Let op: voor de beste ervaring is het handig om twee devices te gebruiken. Een waarop je Google Meet hebt en de vragen van de pubquiz kunt zien en een met Kahoot. Kahoot toont namelijk de vragen niet, alleen antwoord-opties.

English
April 4th is Day of Front-end Development and we will celebrate this with an online meeting and a front-end pub quiz. We will open our virtual doors at 20:00h and we will toast to our beautiful line of work at 20:20h. You can join our Google Meet. Please remember, it's 'BYOD': bring your own drink. After our toast we will start a front-end pubquiz, which we will play with the app Kahoot. This quiz will be in English and of course there will be prizes to win.
Note: it's best to have two devices available to play the pub quiz. One with the Google Meet where we will share the questions and one with Kahoot, because Kahoot only shows available answers, not the questions.

Plaats een reactie