Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Fronteers.nl websitebouwdag op zaterdag 29 april

  • Edwin Martin
  • 20 april 2023

Op zaterdag 29 april gaan we weer in Utrecht verder samenwerken aan de nieuwe website van Fronteers. Iedereen die zin heeft om aan te haken is welkom. Ervaring met het werken aan de website is niet nodig, er lopen meerdere leden rond die je alles kunnen uitleggen.

Op zaterdag 25 maart gaan we in Utrecht verder samenwerken aan de nieuwe website van Fronteers. Iedereen die zin heeft om aan te haken is welkom. Ervaring met het werken aan de website is niet nodig, er lopen meerdere leden rond die je alles kunnen uitleggen.

Waarom organiseren we deze dag? Fronteers is nu al een tijd bezig met de nieuwe website, maar het vordert niet zo snel. We hopen met deze dag de site een flinke boost te geven. Misschien komt de site die dag wel af?

De dag houden we op zaterdag 29 april van 11:00 tot 17:00 uur. Voor drinken en een lunch wordt gezorgd. Ook als je korter langs wil komen ben je welkom.

De locatie is bij Seven, in het centrum van Utrecht, 6 minuten lopen vanaf Utrecht CS.

Restaurant Seven
Mariaplaats 7
3511LH Utrecht

Wil je ook komen en ons helpen? Meld je dan aan door een mail te sturen naar edwin.martin@fronteers.nl. Je hoeft alleen een laptop mee te nemen.

Wil je alvast een kijkje nemen? Op onze GitHub-pagina is alle informatie te vinden.

Plaats een reactie