Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Inschrijven als lid van de vereniging

Iedereen mag lid worden van Fronteers. De contributie bedraagt € 72,60 (inclusief btw). Leden die zich na 30 juni opgeven, betalen hiervan de helft, € 36,30. Een lidmaatschap van Fronteers geldt voor een kalenderjaar.

Voor studenten worden deze bedragen gehalveerd, tot € 36,30 en € 18,15.

Kortingsacties (inclusief die op ons eigen congres) zijn alleen beschikbaar voor leden die op het moment van aankondigen al lid waren. We willen hiermee voorkomen dat mensen alleen lid worden voor de kortingsactie.

Merk op dat het lidmaatschap persoonlijk is, en pas geactiveerd wordt als de contributie is betaald. De adresgegevens die je hieronder invult, dienen dus die van jezelf te zijn, niet die van je werkgever. We sturen de factuur dus ook op jouw naam, niet die van je werkgever.

Vanzelfsprekend gaan we vertrouwelijk met je gegevens om. Alleen het bestuur en de ledenadministratie (aangewezen door het bestuur) krijgt deze gegevens te zien. Je naam en eventuele werkgever worden, indien gewenst, gepubliceerd op de openbare ledenlijst.

Door lid te worden ondersteun je een vereniging die tot doel heeft het vakgebied van front-enders te professionaliseren. Lees alle voordelen van het lidmaatschap op de pagina die wat dieper ingaat op het lidmaatschap.

Inschrijfformulier

Studentenlidmaatschap

Nieuwsbrief
Openbare ledenlijst

Let op: je ontvangt binnen een paar dagen tot een week een handmatige welkomstmail, waar je nog op dient te reageren voordat je echt lid bent. Voeg @fronteers.nl dus straks even toe aan je white-list.