Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Ledenkorting

Leden van Fronteers kunnen korting krijgen op meerdere dingen gerelateerd aan front-end development, zoals evenementen, boeken en workshops. Op deze pagina vind je een overzicht.

Kortingsacties

Regelmatig kunnen leden van Fronteers korting krijgen op bepaalde congressen en workshops. Deze kortingen worden aangekondigd op onze blog. Een overzicht van alle voorgaande acties vind je hier: overzicht ledenkortingen. Deze kortingen gelden alleen voor leden die op het moment van aankondigen al lid waren, tenzij anders vermeld.

Korting op online cursussen

Fronteersleden kunnen korting krijgen op online cursussen gerelateerd aan front-end development.

Code School

Code School biedt allerlei online cursussen op het gebied van development aan. Alle cursussen bevatten uitgebreide videos en uitdagingen om je kennis direct te testen. Er zijn onderwerpen voor beginners tot gevorderden, denk hierbij aan alles van de basis van HTML, CSS en JavaScript via Sass en jQuery tot Angular, maar ook dingen die bij development komen kijken zoals Git. Voor Fronteersleden kost een maand toegang $19 (normaal $29), een half jaar toegang $95 en een jaar toegang $190 (normaal $290). Indien je gebruik wil maken van deze korting kun je dat aangeven via het formulier onderaan deze pagina.

Egghead.io

Een populair online videoplatform voor het volgen van online cursussen is Egghead.io. Gespecialiseerd in front-end, bieden ze cursussen aan over CSS, JavaScript, Angular, React, Vue, Node, Docker Git enzovoorts. Via Fronteers is een korting te krijgen van 40%!

Korting op boeken

Fronteersleden krijgen korting op boeken van de onderstaande uitgeverijen. Neem via onderstaand formulier contact op om een kortingscode te vragen voor de betreffende uitgever.

Rosenfeld Media

Rosenfeld Media publiceert voornamelijk boeken op het gebied van User Experience Design. Fronteersleden krijgen 20% korting op al deze boeken.

Peachpit

Peachpit publiceert boeken voor nerds en voor creatieven. De korting die Fronteersleden krijgen is variabel, het verschilt per boek, maar het kan oplopen tot 40%.

Manning

Manning is een uitgever van "computer books for professionals--programmers, system administrators, designers, architects, managers and others". Leden krijgen een korting van 36% op alles wat er te koop is op hun site.

No Starch Press

The finest in geek entertainment, No Starch Press geeft boeken uit met een sterke focus op open source en alternatieve besturingssystemen (en LEGO®). Maar ook veel goeds voor front-enders. Fronteersleden krijgen 40% korting op al hun boeken en ebooks.

Vraag een kortingscode voor boeken aan

Vraag een kortingscode voor Code School aan