Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Commissie Diplomering zoekt proefpersonen

De commissie Diplomering heeft de afgelopen maanden gewerkt aan de opzet van diplomering van front-end ontwikkelaars. Zij zijn daarmee zo ver gevorderd, dat er proefexamens afgenomen kunnen worden. Deze proefexamens zullen plaatsvinden op vrijdag 27 juni in Arnhem.

Als je tijd en zin hebt om 27 juni de Commissie Diplomering te helpen bij het ontwikkelen van de diplomering, dan verzoeken wij je om jezelf aan te melden. Om 13 uur zal begonnen worden met de theorievragen, en later in de middag zullen vragensessies plaatsvinden. Voor de mensen die hieraan meehelpen, wordt 's avonds een pizzaatje geregeld. Aansluitend zal een Fronteers bijeenkomst plaatsvinden. Meer daarover in een volgende blogpost.

Alle informatie in het kort:

Wij hopen je te mogen begroeten op 27 juni.

Reacties

1 Rocco Janse op 20-06-2008 om 16:29 uur:
Bij deze meld ik mij aan voor de proefexamens.
Plaats een reactie