Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Fronteers 2008 - nog 3 dagen

  • Peter-Paul Koch
  • 8 september 2008

De voorbereidingen voor Fronteers 2008 zijn zo goed als voltooid. Alle medewerkers, zowel Fronteers vrijwilligers als externe leveranciers, weten wat ze moeten doen, een draaiboek ligt klaar en tot nu toe zijn er geen onaangename verrassingen geweest.

We kregen wat vragen over de beschikbaarheid van kaartjes. Derhalve is het goed te vermelden dat we nog niet uitverkocht zijn en dat je nog gewoon een kaartje kunt kopen. Om voor de korting in aanmerking te komen dienen Fronteers leden een kaartje te kopen via de link in de speciale mail die ze hebben ontvangen. (Niet gekregen? Licht ons in).

Inmiddels is ook het ConfNetwork online, waar alle bezoekers een login voor hebben gekregen. Heb je geen login gehad? Meld je dan even aan.

We hopen je donderdag en vrijdag te kunnen begroeten.

Plaats een reactie