Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Fronteers Docentendag

Donderdag 7 mei zal de Fronteers Onderwijs Commissie samen met Mirabeau een informele studiedag organiseren voor docenten front-end development. Er zijn lezingen—door sprekers uit het vakgebied—over onder andere de webrichtlijnen, CSS3 en Opera's Web Standards Curriculum. Diverse Nederlandse opleidingen zijn hiervoor ondertussen schriftelijk uitgenodigd.

De dag vangt aan om half elf. Tijdens het middaguur wordt een lunch verzorgd. Aan het einde van de dag kan met collega docenten geborreld worden. Tussendoor wordt naast de lezingen ook een rondleiding gegeven. Meer informatie, zoals adresgegevens en het programma, staat op fronteers.nl/docentendag.

Ben je een docent front-end en/of gerelateerde technieken? Aanmelden kan gratis door het aanmeldformulier in te vullen. Mocht je geen docent zijn, maar er wel een kennen, schroom dan niet hem of haar te verwijzen naar de Docentendag pagina.

Reacties

1 Sander A op 06-04-2009 om 20:12 uur:
Goed bezig!
2 Ruben Bos op 07-04-2009 om 10:46 uur:
Erg goed initiatief!
3 Mathias op 14-04-2009 om 12:42 uur:
Ik wou dat ik docent was :(
4 Krijn op 14-04-2009 om 14:26 uur:
Zijn Belgische docenten eigenlijk ook welkom?
Plaats een reactie