Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

UX Book Club voorafgaand aan Fronteers bijeenkomst

Voorafgaand aan de Fronteers bijeenkomst van 11 juni komen geïnteresseerden van UX Book Club Groningen bij elkaar. In augustus zal hun eerste officiële eigen bijeenkomst plaatsvinden. Het is de bedoeling dat tijdens bijeenkomsten boeken m.b.t. User Experience worden besproken en kennis met elkaar wordt gedeeld. Inmiddels hebben 11 designers, managers, studenten en docenten zich aangemeld.

Ben jij ook geïnteresseerd en lijkt het je leuk om je kennis te delen en van anderen te leren? Meld je even aan op http://uxbookclub.org/doku.php?id=groningen, bij henkwijnholds [at] gmail.com of zorg dat je 11 Juni 2009 om 18:45u aanwezig bent op de Fronteers meeting. Neem dan je agenda en eventueel je favoriete UX boek mee!

Plaats een reactie