Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Commissie Onderwijs: docentendag, commissieleden gezocht en bronnen bijgewerkt

De commissie Onderwijs organiseert op 25 februari 2011 een docentendag in Amsterdam. Ook zoekt zij nieuwe commissieleden. Daarnaast zijn de bronnen op de website bijgewerkt.

Docentendag

Op donderdag 24 februari 2011 organiseert Fronteers samen met info.nl een docentendag in Amsterdam. Ontmoet collega docenten en woon twee presentaties van mensen uit het vakgebied bij. De docentendag is gratis voor docenten (front-end) webdevelopment aan ROC's, hogescholen en universiteiten. Aanmelden kan via het formulier op de pagina /docentendag.

Commissieleden gezocht

De commissie is de laatste maanden in omvang afgenomen. We zijn op zoek naar docenten die mee willen discussiëren over de toekomst van het front-end webdevelopment onderwijs in Nederland. Voornaamste taken zijn het bespreken van curricula en het organiseren van de docentendag 2012. We zoeken zowel leden als een nieuwe voorzitter. Een e-mail met motivatie kan naar onderwijs@fronteers.nl.

Bronnen bijgewerkt

Onlangs heeft Claudia Angenent de bronnen op /vereniging/commissies/onderwijs/bronnen bijgewerkt. De bronnen zijn handige links naar materiaal voor beginnende webdevelopers. Mocht je iemand kennen die wil starten met front-end webdevelopment, dan kun je hem of haar hiernaartoe verwijzen. Suggesties zijn overigens welkom, je kunt ze achterlaten in de comments.

Plaats een reactie