Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Fronteers Workshops, een update

Zoals eenieder bijna niet kan zijn ontgaan is de commissie cursussen voortvarend van start gegaan in het nieuwe jaar. De eerste cursus, CSS Positionering is inmiddels achter de rug en uit de korte evaluatie is gebleken dat de cursisten er unaniem zeer tevreden over waren.

De cursus sloot goed aan bij de verwachtingen die de cursisten erbij hadden. De lunch werd zeer goed ontvangen en ook Seats2Meet in Utrecht als locatie blijkt in goede aarde te vallen. De superlatieven waren niet van de lucht, met andere woorden voldoende motivatie om verder te gaan en ook de cursussen die dit jaar nog gegeven gaan worden tot een groot succes te maken.

Voor 8 maart staat de workshop Adaptief Ontwikkelen gepland. Deze workshop zal gegeven worden door Vasilis van Gemert. De interesse voor deze workshop was dusdanig groot dat hij binnen een dag vol zat. We hebben echter goed nieuws voor degenen die hem graag hadden willen volgen maar achter het net gevist hebben; Vasilis wil deze workshop in mei graag nog een keer gaan geven. Een exacte datum voor deze workshop, evenals de JavaScript workshop die Peter van der Zee gaat geven, hebben we nog niet. Dus houdt de website en de Twitters daarom goed in de gaten.

Wil je zelf een workshop geven of is er een workshop die je zou willen volgen, laat het ons weten in de de reacties of via het contactformulier.

Reacties

1 Luc De Brouwer op 10-02-2011 om 11:43 uur:
Misschien is het iets om die cursussen/workshops ook in het weekend te organiseren. Ik heb het doordeweeks al druk genoeg :)
2 Matijs op 10-02-2011 om 11:49 uur:
Noted! Het zal afhangen van animo van zowel trainers als andere cursisten.
3 kwint op 14-02-2011 om 10:30 uur:
Ik kan niet wachten op de JavaScript cursus :)
Plaats een reactie