Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Workshops update april

Op dinsdag 3 mei zal Vasilis van Gemert, die we natuurlijk allemaal kennen van onder andere de Daily Nerd nogmaals zijn cursus Adaptief Ontwikkelen gaan geven. [Update] inmiddels zit ook deze cursus vol.

De vorige keer dat deze workshop gegeven werd zat de cursus binnen een dag vol. Schrijf je dus snel in om een plekje te reserveren.

Cursussen lopen sowieso lekker. Op 20 april zal Peter van der Zee zijn cursus JavaScript Achtbaan voor het eerst geven. Ook deze cursus zat binnen een dag vol, maar hopelijk kunnen we hem net als Vasilis overhalen de cursus later dit jaar nog een keer te geven.

Verder staan cursussen van Peter Beverloo, Jeroen Hulscher en Stephen Hay op het progamma voor later dit jaar. Dit brengt ons bij het volgende punt; cursussen zijn enorm populair en dit vooral onder de eigen leden. Die betalen voor een cursus het werkelijk luttele bedrag van €50 wat helaas betekent dat cursussen op dit moment verliesgevend zijn. Gelukkig hebben we budget voor cursussen maar omdat cursussen zich op dit moment nog niet zelf kunnen bedruipen is dat is een keer op. Omdat we wel graag meer (en misschien ook vaker) cursussen willen blijven geven, betekent dit helaas dat de prijs van cursussen later dit jaar omhoog zal gaan.

Tot slot willen we, in het verlengde hiervan, aanstaande cursisten wijzen op een kleine wijziging in de kleine lettertjes. Vanaf de cursus Adaptief Ontwikkelen op 3 mei is het niet langer mogelijk je binnen 48 uur voor een cursus nog af te melden en je geld terug te krijgen.

Reacties

1 kwint op 13-04-2011 om 16:44 uur:
Ik ben erg nieuwsgierig naar de bevindingen van cursisten over de eerste cursus adaptief -ontwikkelen.

kan iemand zijn ervaring delen
2 Bran van der Meer op 13-04-2011 om 16:53 uur:
@kwint:
Ik heb de cursus 'Adaptief Ontwikkelen' van Vasilis eerder gevolgd, en ben er zeer tevreden over. Het was compleet, werd leuk gebracht en ik ging weg met de kennis waarvoor ik gekomen was. Zeker het geld waard!
3 Wes Oudshoorn op 13-04-2011 om 17:00 uur:
@kwint ik heb de cursus gevolgd. Had flink wat voorkennis en heb het vooral gebruikt om mijn kennis te toetsen en fris te houden. Vasilis heeft heel veel allround kennis (duidelijk te zien op www.dlnrd.nl) en volgens mij vindt hij het erg prettig als je vooral met een heleboel vragen komt.

De cursus was iets minder praktijkgericht, zo nu en dan leek het iets meer op een presentatie dan dat we allen hard aan de slag moesten. Vasilis vertelde ook dat hij dit iets anders verwacht had, maar dat we snel door de stof heen raakte. Ik ga er vanuit dat hij hier bij de volgende "editie" iets mee gaat doen.

Voor beginners is dit dus een prima opstapje. Voor gevorderden een mooie test van je kennis en een fijne plek om je vragen te stellen.

Seats2meet is daarnaast een hele fijne, centrale locatie met een uitstekende lunch.

Voor iedereen die nog twijfelt, het is de €50,- dubbel en dwars waard.
4 Hidde de Vries op 13-04-2011 om 17:18 uur:
@kwint ik heb ook deelgenomen aan de eerste cursus. Veel duidelijkheid verkregen, er was veel ruimte voor vragen en problemen die komen kijken bij adaptief ontwikkelen. En inderdaad zeker het geld waard!
5 Sander Aarts op 13-04-2011 om 21:51 uur:
Eveneens deelgenomen aan de eerste ronde en kan zeggen dat de cursus die idioot lage prijs meer dan waard is!
Plaats een reactie