Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Workshop jQuery Inception in Antwerpen op 8 mei 2012

Een korte update van de commissie workshops. De workshop jQuery Inception, een beginners workshop JavaScript en jQuery, zal op dinsdag 8 mei in Antwerpen gegeven worden. De workshop vindt plaats bij ASPACE, en er is plaats voor 12 personen om de gehele dag iets op te steken van jQuery.

Opgave is mogelijk via het formulier op de detailpagina van deze workshop. De workshop wordt gegeven door Arjan Eising. ASPACE zit in het centrum van Antwerpen, op circa 15 minuten lopen vanaf het centraal station.

Naast deze workshop is het ook nog mogelijk om jezelf op te geven voor de beginners workshop HTML/CSS die op woensdag 4 april in Utrecht gegeven wordt. Als je zelf al een HTML & CSS crack bent zal deze workshop wellicht te basic zijn voor je maar misschien ken je mensen (buiten Fronteers) die wel behoefte hebben aan een workshop als deze. Schroom dan niet om hem door te geven, workshops zijn open voor zowel leden als niet-leden en ze zijn een goede reden om lid te worden.

Plaats een reactie