Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Workshops update februari

  • Matijs Brinkhuis
  • 26 februari 2013

Het is al weer enige tijd geleden sinds de laatste workshops update. In de tussentijd hebben we niet stil gezeten. We hebben de eerste workshops van het jaar weer achter de rug, er staan nieuwe gepland, en er gaat wat veranderen.

We zijn het jaar goed begonnen met twee populaire workshops. Op 18 januari Screw CSS! door Roy Tomeij gevolgd door Future CSS door Bert Bos op 28 januari. Voor 13 maart hebben we een workshop over toegankelijkheid op het programma, te weten Inclusive Design gegeven door Jeroen Hulscher. Hiervoor zijn nog 3 inmiddels geen plekken meer beschikbaar. Schrijf je dus snel in als je mee wilt doen!

Zoals gezegd gaat er ook wat veranderen. De prijzen voor workshops zijn al vrij lang €100 voor leden en €200 voor niet-leden. Het goede nieuws is dat dát vooralsnog niet gaat veranderen. Het misschien wat minder goede nieuws —althans als je nog geen lid bent— is dat het niet langer mogelijk zal zijn om vlak voor inschrijving voor een workshop nog even snel lid te worden, à €60, om op die manier €40 te besparen.

Vanaf de eerstvolgende aan te kondigen workshop moet je namelijk op het moment van aankondigen al lid zijn om met ledenkorting deel te kunnen nemen. Mensen die zich als niet-lid inschrijven voor een workshop krijgen echter wel de mogelijkheid om, op het moment van inschrijven voor de workshop, voor €25 euro extra lid te worden en deel te nemen.

Samengevat:

  • Leden: €100
  • Niet-leden: €200
  • Niet-leden + lidmaatschap Fronteers: €225 (in plaats van €260)

Nota bene, alle bedragen in deze post zijn exclusief btw.

Tot slot… aarzel vooral niet om hieronder een reactie achter te laten als je een vraag hebt over workshops, je graag een workshop over een bepaald onderwerp zou willen volgen, of zelf een workshop kunt geven.

Reacties

1 Mallory op 01-03-2013 om 12:50 uur:
Gaan jullie mss text-decoration: line-through zetten op de del element? Want nu is de text een beetje confuzling. :P
2 Sander v. L. op 02-03-2013 om 01:12 uur:
Dat is een standaard browser style die niet expliciet gedefinieerd hoeft te worden (inspect - of selecteer de "4" - om dat te zien), maar er zijn een aantal individuele glyphs waarbij dat visueel niet echt lekker samenwerkt; zoals die 4. Lastig om een daar een goeie oplossing voor te vinden. Het beste dat ik zo 1-2-3 kan bedenken is voor de redacteur om non-breaking spaces voor en na de "4" in het "del" element op te nemen, zodat de lijn breder toont. (Normale spaties werken niet.)
3 Mallory op 05-03-2013 om 09:00 uur:
Ah, dat zag ik niet, maar 4 3 plaatsen.

Ik doe vaak font-family: georgia; want hij doet nummers beetje onder de baseline.

Een van onze web shops wilde artsy-fartsy worden met zn "oude" prijzen: ze wilden een schuine streep door ze. Ze gebruikten daar een achtergrond afbeelding.
4 Matijs op 05-03-2013 om 18:48 uur:
Heb het op een andere manier opgelost :)
Plaats een reactie