Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Fronteers Nieuwjaarsborrel 2015

Een nieuw jaar, tijd voor de Fronteers nieuwjaarsborrel, speciaal voor leden!

Op vrijdag 16 januari 2015 organiseert Fronteers een Nieuwjaarsborrel voor leden. Deze zal plaatsvinden in Grand Cafe Lebowski, in Utrecht, maar dan wel in de grote zaal boven. Vorig jaar bleek het enthousiasme om te borrelen enorm en daardoor de ruimte bij Lebowski wat krap. Dit jaar is er ruimte voor 80 personen. Rond 17:30 uur zullen de eerste leden aanwezig zijn en de eerste drankjes worden betaald door de vereniging.

Grand Café Lebowski in Utrecht heeft veel lekkere bieren, ook van de tap. En bij een borrel horen (lekker veel en lekker vette) hapjes.

Locatie

Domplein 17, naast de Dom in Utrecht, ongeveer 10 minuten lopen van Utrecht Centraal Station. Op de website van Grand Café Lebowski vind je de routebeschrijving.
Parkeren in Utrecht is geen probleem, maar bekijk wel even de tarieven. Kies voor garage Springweg of één van de andere parkeergarages rond Hoog Catharijne.

Nog meer borrelen?

Op donderdag 8 januari is er een nieuwjaarsreceptie van ISOC, ook daar kun je leden van Fronteers tegenkomen. Lees hier verder.

Aanmelden

Ben je lid van Fronteers en doe je mee? Meld je dan aan.

Meld je aan voor de bijeenkomst op vrijdag 16 januari

Ik kom met

Aanmeldingen (39 van de 80)

(Verborgen ter bescherming van de privacy van de deelnemers)

Reacties

1 Baris Wanschers op 07-01-2015 om 17:02 uur:
Hoe laat begint de borrel?
2 Meta Kruijs op 12-01-2015 om 22:39 uur:
Rond 17:30 uur begint de borrel.
Plaats een reactie