Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Workshop Counter space in september

  • Mirella van Teulingen
  • 1 juli 2015

25 september 2015 wordt weer de workshop Counter Space gegeven met Jeroen Visser als trainer. In deze workshop lopen we langs de hoofdlijnen van de typografie, om vervolgens deze grondbeginselen toe te passen op de tekst in je browser.

In de ochtend ligt het accent op de theorie, in de middag breng je typografie in de praktijk op je eigen scherm. Leden van Fronteers betalen 100 euro. Niet-leden betalen 200 euro. Beide bedragen zijn exclusief btw. De workshop duurt de hele dag en is inclusief lunch bij Seats2Meet in Utrecht.

Als je nog geen lid bent, dan is het mogelijk lid te worden en de workshop te bezoeken voor 225 euro exclusief btw.

Plaats een reactie