Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Bijeenkomst over muziek en het web

Woensdag 7 december zal Desmet Studio's op zijn grondvesten daveren dankzij onze bijeenkomst over muziek en het web, met als eerste act van de avond Adrian Holovaty gevolgd door Sam Bellen. Zet 'm dus in je agenda en meld je aan!

Na al enkele keren te hebben gesproken op Fronteers meetups in België, hebben we Sam Bellen eindelijk een keer naar Nederland kunnen halen. Eerder dit jaar sprak hij nog over Changing live audio with the web-audio-api tijdens JSConf Budapest waarbij hij dankzij de kracht van het web het geluid van zijn gitaar kon manipuleren.

Foto van Adrian Holovaty en Sam Bellen

No cats were harmed in the making of this photo

Je kan gerust rechtstreeks van je werk naar de meetup komen want wij zorgen voor catering zodat je met een volle maag kan genieten van deze topacts!

De bijeenkomst vindt plaats in Desmet Studio's, nabij Artis in Amsterdam. Je kunt je vanaf nu aanmelden. Wees er snel bij, want er is maar een beperkt aantal plaatsen.

Plaats een reactie