Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Bijeenkomst 8 februari is vol

De Fronteersmeeting van aanstaande vrijdag 8 februari bij Info.nl is vol. We hebben inmiddels meer dan 50 aanmeldingen binnen en dat is wel zo'n beetje het maximum dat in de kantine van Info.nl past.

Diegenen die zich nu nog aanmelden voor de bijeenkomst zullen op een wachtlijst geplaatst worden. Mochten zich mensen afmelden, dan kunnen we de open plaatsen opvullen. Daarom wil ik met klem verzoeken of diegenen die zich al aangemeld hebben, maar bij nader inzien toch niet kunnen komen, zich af willen melden bij Tom Greuter. De sprekers van vrijdag, Peter-Paul Koch en Anne van Kesteren, zullen vast niet voor het laatst spreken op een Fronteersbijeenkomst, dus er komt ongetwijfeld nog een gelegenheid om hun te zien.

De presentatie van Peter-Paul zal overigens niet gaan over de scheiding tussen presentatie en gedrag, zoals eerder aangekondigd, maar over de nieuwe versie van Internet Explorer, IE8. In zijn presentatie zal Peter-Paul niet alleen ingaan op het bekende ALA-artikel Beyond DOCTYPE: Web Standards, Forward Compatibility, and IE8, maar wil hij ook een overzicht geven van hoe een en ander nou precies gaat werken.

Update 11 februari: Het verslag staat online.

Reacties

1 Sander A op 05-02-2008 om 11:45 uur:
Hoewel een discussie over de scheiding tussen presentatie en gedrag ook erg gezellig... eh nuttig en interessant kan zijn lijkt me een presentatie over de ins&outs van de target switch in IE8 inderdaad interessanter op dit moment.
2 Krijn op 05-02-2008 om 17:28 uur:
Ben ook erg benieuwd naar de discussie tussen Anne en Peter-Paul; Anne is niet bepaald voor de switch.
3 Tom op 06-02-2008 om 12:02 uur:
Inmiddels staan er ook al meer dan 10 man op de wachtlijst. Daarom heb ik het aanmeldformulier van de site verwijderd. Hopelijk hebben we in maart een nieuwe bijeenkomst; nieuwe ronde nieuwe kansen!
4 Sander op 09-02-2008 om 19:29 uur:
Het was weer gezellig en interessant.
5 Sander v L op 09-02-2008 om 22:43 uur:
Ben het met andere Sander eens - zeer de moeite waard (zowel de algemene gezelligheid als beide presentaties). Leuk ook zoveel nieuwe gezichten te zien. Ik hoop dat zij zich in grote getalen gaan inschrijven voor de verenging.
Plaats een reactie