Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Fronteers 2009 congres

  • Peter-Paul Koch
  • 9 februari 2009

Aangezien het Fronteers 2008 congres een doorslaand succes was, hebben we besloten in 2009 opnieuw een technisch webcongres te organiseren. Het werk is nog maar net begonnen, maar we hebben data en een plaats vastgelegd. We kunnen ook al twee sprekers aankondigen.

Fronteers 2009 zal gehouden worden op donderdag 5 en vrijdag 6 november in Felix Meritis te Amsterdam. De kaartverkoop start in mei, en net zoals vorig jaar kunnen Fronteers-leden een forse korting tegemoet zien.

We hebben Steve Souders bereid gevonden ons voor te lichten over de nieuwste inzichten in JavaScript performance, en Nate Koechley zal spreken over de voortgaande professionalisering van front-end engineering.

Hoewel je nog maanden hebt om te beslissen of je wel of niet zult komen, raden we je aan 5 en 6 november alvast in je agenda te noteren. Op de congrespagina kan je je emailadres achterlaten; we sturen je dan het laatste congresnieuws door zodra het beschikbaar is.

Tot ziens op Fronteers 2009!

Reacties

1 Sander A op 10-02-2009 om 20:18 uur:
Te gek!

Net het boek van Steve Souders gelezen en Nate Koechley gaf afgelopen jaar op Kings of Code ook een prachtige presentatie.

Heb m'n werkgever reeds geïnformeerd ;)
2 Wim op 11-02-2009 om 11:31 uur:
Meteen in mijn agenda genoteerd!
3 Sander Aarts op 20-05-2009 om 02:32 uur:
Lees net (http://ejohn.org/blog/how-do-mobile-browsers-behave/) dat John Resig waarschijnlijk ook komt. Mooi.

Is Douglas Crockford al gepolst?
4 Krijn op 20-05-2009 om 09:34 uur:
Shhh ;)
Plaats een reactie