Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Workshops update januari

Na wat radiostilte tijdens de feestdagen hierbij de eerste workshops update voor 2012 met hopelijk goed nieuws voor iedereen die workshops wil gaan volgen in 2012!

Op basis van de feedback die we in 2011 gekregen hebben kunnen we met een gerust hart stellen dat workshops in 2011 een succes zijn geweest. In 2012 willen we ons best doen om workshops wat verder van tevoren aan te kondigen, maar verder lekker op deze voet doorgaan. Dit betekent dat we onze workshops blijven verzorgen bij Seats2Meet in Utrecht. Ook onze lage prijzen zullen hetzelfde blijven, €100 voor leden en €200 voor niet-leden. Het aanbod zal ook in grote lijnen hetzelfde blijven. We zijn hierin echter afhankelijk van de beschikbaarheid van trainers. Alle trainers die vorig jaar een workshop hebben gegeven wordt dit jaar, als dat niet al gebeurd is, gevraagd of ze hun training zouden willen herhalen.

Om alvast een tipje van de sluier op te lichten. In februari zal Arjan Eising zijn beginners workshop jQuery gaan herhalen. In maart april wordt hij gevolgd door Vasilis van Gemert met zijn workshop adaptief ontwikkelen voor de wat gevorderden onder ons. In april zal Frances de Waal ook haar beginnerscursus HTML en CSS nog een keer gaan geven. Aangezien er gedurende de zomermaanden, juni, juli en augustus beduidend minder animo leek te zijn hebben we besloten dit jaar in deze maanden geen workshops te plannen.

Via het blog, RSS, Twitter en e-mail houden we je op de hoogte!

Hopelijk gaat 2012 op zijn minst zo'n succesvol cursusjaar worden als 2011 geweest is.

Reacties

1 Tom op 17-01-2012 om 14:18 uur:
Juni is een gewone werkmaand hoor. Bij ons in de regio Noord begint de zomervakantie pas eind juli. Dus kom maar op met die cursussen! ;)
2 Matijs op 18-01-2012 om 11:15 uur:
Vorig jaar was het zo moeilijk om de cursus van juni vol te krijgen dat hij bijna geannuleerd was helaas… vandaar. Mocht je ideeën hebben voor een cursus in juni die we vol krijgen dan hoor ik het ook graag :)
3 Gregory op 18-01-2012 om 11:29 uur:
En enkele cursussen in België? please .....
4 Sander Aarts op 18-01-2012 om 21:12 uur:
De links 'april' en 'ook' werken niet ;P
5 Michael Hastrich op 22-01-2012 om 09:52 uur:
Mag ik een verzoek voor een cursus indienen? Ik zou graag eens een dag goed geinformeerd willen worden over het toepassen van SASS en/of LESS.

Zien jullie hier mogelijkheden voor?

Groeten,
Michael
6 Tom op 22-01-2012 om 22:02 uur:
@Michael: Zie ook dit topic in het forum: http://forum.fronteers.nl/topic/13/cursussen/
7 Matijs op 25-01-2012 om 09:34 uur:
@Michael (en andere geïnteresseerden natuurlijk) we zijn aan het kijken of we hier een cursus voor kunnen regelen. Hou het blog of @fronteers op Twitter in de gaten :)
Plaats een reactie