Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Word nu lid van Fronteers en krijg korting op Fronteers Conference 2018 én 2019!

Heb je nog geen kaartje voor Fronteers Conference? En je bent ook nog geen lid van Fronteers? Heb jij even geluk! Want als je nu lid wordt van Fronteers, krijg je niet alleen korting voor Fronteers Conference 2018, maar ook voor 2019!

Wat moet je daarvoor doen? Meld je aan als lid van Fronteers voor 2018 en 2019, dat is alles. Je betaalt € 108,90 en krijgt dan niet alleen korting voor Fronteers Conference, maar ook voor workshops, vakgerelateerde boeken en online cursussen.

Voor Fronteers Conference betaal je dan nog maar € 305,- in plaats van € 395,-. En de ledenkorting geldt ook alvast voor volgend jaar!

Fronteers Conference is een van de meest toonaangevende conferences in Europa op het gebied van front-end development. Met 16 sprekers verspreid over twee dagen - en twee workshops voorafgaand aan de conferentie - is het hét evenement voor webdevelopend Nederland. Dat wil je toch niet missen?

Dit jaar vindt Fronteers Conference plaats op 4 en 5 oktober 2018 in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Overtuig alvast je werkgever terwijl jij je inschrijft voor Fronteers.

Plaats een reactie