Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Fronteers 2010: nog maar twee maanden! En nu al 300 aanmeldingen!

  • Congres Commissie
  • 2 augustus 2010

Over twee maanden, op 5, 6, 7 en 8 oktober, zal Fronteers 2010 plaatsvinden in Pathé Tuschinski in Amsterdam. Ondertussen hebben we 300 bezoekers op de teller staan: een evenaring van het aantal van vorig jaar en bijna twee keer zoveel sinds onze vorige aankondiging. Vandaag komen we aanzetten met twee nieuwe sprekers en maken we de eerste sessies bekend.

Sprekers

Jake Archibald, een van de grappigste sprekers die toevallig ook nog eens veel verstand heeft van JavaScript, zal ons komen vertellen hoe je herbruikbare JavaScript opzet. Als front-end developer bij de BBC en mede-auteur van de Glow Javascript Library heeft hij hier een duidelijke mening over.

Stoyan Stefanov zal ons op de hoogte brengen van de laatste stand van zaken rondom client-side performance, een onderwerp dat nog steeds erg relevant is.

De komende tijd hebben jullie nog vier sprekers van ons te goed. Je kunt onderwerpen verwachten als geavanceerde CSS, JavaScript voor beginners, HTML5 awesomeness en een pleidooi over waarom wij front-enders het mooiste beroep ter wereld hebben.

Sessies

De eerste vier onderwerpen zijn zojuist ook online gezet: The Design of HTML5, High Performance JavaScript, Vector Graphics for the Web en Reusable Code, for good or for awesome!. De overige sessies zullen in de komende tijd online worden gezet, zodra we de details ontvangen van onze sprekers.

Sponsoring

We zijn nog steeds op zoek naar enkele sponsoren. Mocht je geïnteresseerd zijn of nog steeds vinden dat je baas hier écht bij moet zijn, laat het ons dan weten en je gaat als VIP mee naar het sprekersdiner op woensdag.

Volg ons op Twitter

Via @FronteersConf proberen we iedereen op de hoogte te houden van lopende zaken. Heb je vragen of opmerkingen? Laat dan wat van je horen!

Tot in oktober!

Edwin, Kilian, Krijn, Peter en Vasilis

Reacties

1 Sander aarts op 02-08-2010 om 19:37 uur:
Top!
Plaats een reactie