Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature C# Developer bij eFocus

Wie zijn wij?

eFocus is een full-service internetbureau en ontwikkelt websites, online campagnes en optimaliseert businessdoelstellingen. Centraal in onze aanpak staat het behalen van online effect met behulp van de inzet van internet. De collega’s bij eFocus zijn ondernemend, plezierig ambitieus en hebben passie voor hun vak!

Wie zoeken wij?

Websites zijn tegenwoordig geen statische folders meer, maar applicaties waar de gebruiker alles zelf kan regelen. Applicaties die dus tegen een stootje moeten kunnen. Daarom zijn wij op zoek naar een doorgewinterde C#- Developer / .Net- Developer met nét dat beetje extra in zijn mars. Schaalbare, flexibele oplossingen moeten er worden gebouwd. Applicaties die verbonden zijn met een groot scala aan bestaande en nieuwe systemen, die grote hoeveelheden bezoekers kunnen verwerken. Ben je bedreven in het C# programmeren en heb je het overzicht om die nieuwe architecturen en koppelingen te ontwerpen? Dan ben jij degene die we zoeken!

Wat bieden wij?

  • een plezierige werksfeer waarin werken in teamverband en informele omgangsvormen centraal staan;
  • voldoende groeimogelijkheden;
  • goede opleidingsmogelijkheden, mogelijkheid tot (verdere) certificering;
  • aantrekkelijke (secundaire) arbeidsvoorwaarden, waaronder een spaarloonregeling, een collectieve ziektekostenverzekering en een volledig betaalde pensioenpremie;
  • mogelijkheid om parttime te werken (32 uur).

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijefocus.nl