Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature PHP Developer bij eFocus

Wie zijn wij?

eFocus is een full-service internetbureau en ontwikkelt websites, online campagnes en optimaliseert businessdoelstellingen. Centraal in onze aanpak staat het behalen van online effect met behulp van de inzet van internet. De collega’s bij eFocus zijn ondernemend, plezierig ambitieus en hebben passie voor hun vak!

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP-developer. Iemand die wat meer gelezen heeft dan ‘PHP for Dummies’ en die wat meer gebouwd heeft dan alleen de site voor zijn voetbalclub.

Vind jij dat een applicatie opleveren meer inhoudt dan alleen alle foutmeldingen wegwerken? Is jouw code toegankelijk en makkelijk aanpasbaar door collega’s? Blijft jouw online enquête wél overeind als de url op televisie wordt vertoond? En ben jij op zoek naar een werkgever die je uitdaagt om jezelf nog verder te ontwikkelen? Dan ben jij degene die we zoeken!

Wat bieden wij?

  • een plezierige werksfeer waarin werken in teamverband en informele omgangsvormen centraal staan;
  • voldoende groeimogelijkheden;
  • goede opleidingsmogelijkheden, mogelijkheid tot (verdere) certificering;
  • aantrekkelijke (secundaire) arbeidsvoorwaarden, waaronder een spaarloonregeling, een collectieve ziektekostenverzekering en een volledig betaalde pensioenpremie;
  • mogelijkheid om parttime te werken (32 uur);
  • een vrijdagmiddagborrel in onze eigen eFocus Groep bar.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijefocus.nl