Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Systeemontwerper bij Info.nl

Info.nl is per direct op zoek naar een systeemontwerper (m/v)

Info.nl is een full-service bureau omdat we geloven in de synergie tussen creatie, realisatie en operatie. We bedenken oplossingen die realiseerbaar en beheerbaar zijn, we bouwen stabiele toepassingen die het creatieve concept waarmaken.

Als systeemontwerper ben je verantwoordelijk voor het opstellen van functionele ontwerpen en systeemontwerpen voor verschillende online toepassingen. Samen met een team verzorg je de realisatie van deze toepassing. Je bent daarbij de spil tussen goede vormgevers en inspirerende ontwikkelaars. Naast uitvoerende taken heb je ook een belangrijke rol in het aansturen en coachen van het ontwikkelteam tijdens de realisatie van de projecten. Je werkt met moderne technieken, die variëren van UML tot Java, van XML tot Hibernate en alles wat daar tussen zit en daarbij is elk project weer anders.

http://www.info.nl/vacatures/senior-systeemontwerper/

Naast een opleiding op tenminste HBO-niveau heb je ruime werkervaring als systeemontwerper op het gebied van internet toepassingen. Je bent bekend met moderne ontwikkelmethodieken en technieken (RUP, XP, Scrum, UML,) en met webstandaarden, je hebt ruime ervaring met J2EE technologieën en met XML/XSL.

Heb je affiniteit met het medium, een innovatieve inslag, stuur dan je sollicitatiebrief met motivatie en curriculum vitae t.a.v. Anja Molenaar naar jobs@info.nl.