Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer bij ActiveVideo Networks

ActiveVideo Networks

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste front-end developer die het leuk vindt om met nieuwe technieken te werken. Als nieuwe collega van het Contentteam ga je werken aan verschillende projecten op het gebied van interactieve televisie. Je werkt samen met een team van professionals aan een relatief nieuw medium om interactieve televisie applicaties te bouwen voor zowel Nederlandse als buitenlandse klanten, zoals operators en content providers.

Vanuit jouw expertise kun je prima zelfstandig werken aan diversen projecten en houd je je bezig met alle facetten van front-end ontwikkeling. Dat wil zeggen je bent verantwoordelijk voor het totaalproduct, van design t/m de code. Je bent dus breed inzetbaar en vindt het leuk om afwisseling te hebben. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent communicatief vaardig om advies te geven.

Wij vragen:

  • HBO/Universitair denk en werkniveau
  • Voldoende werkervaring op het gebied van front-end ontwikkeling (met name web applicaties)
  • Kennis van web standaarden: in ieder geval xml, css en ecmascript (kennis van overige web standaarden is een pré)
  • Kennis van design pakketen als Photoshop, Illustrator en After Effects
  • Kennis van user interface design en usability
  • Basis kennis van Linux
  • Kennis versie beheer systemen als svn is een pré
  • Kennis van programmeer talen als java/python/php is een pré

Over ActiveVideo Networks BV (Mediapark Hilversum, voorheen Avinity Systems):

ActiveVideo heeft een technisch platform ontwikkeld, waarmee op een snelle en eenvoudige manier interactieve TV applicaties uitgeserveerd kunnen worden op een operator netwerk. Door de content te streamen vanuit het netwerk, in plaats vanaf de set-top-box, ontstaat een wereld aan mogelijkheden voor rijke, dynamische interactieve TV interfaces. Wij werken zowel met de bekende operators, als contentproviders zoals broadcasters en web content partijen. Kijk voor meer informatie op: http://www.activevideo.com/europe en http://www.avinity.net/.

Voor vragen of sollicitatie voorzien van CV, mail naar Colin Meerveld (c.meerveld@avnetworks.com).