Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front End Developer bij Arc Amsterdam

Arc Amsterdam

Binnen ons zeer levendig en veelzijdig creatieve bureau zijn wij op zoek naar een Front End Developer, die binnen een klein locaal online team (en met een link naar grote en ervaren teams binnen onze internationale organisatie) primair verantwoordelijk wordt voor alle interactieve werkzaamheden van een grote internationale klant. Je rapporteert intern aan de Account Manager.

De kernactiviteiten bestaan uit het onderhouden van alle portals en minisites. Vrijwel alle werkzaamheden hiervoor worden door middel van een CMS uitgevoerd. Daarnaast hoort het uitwerken van online campagnes (bijv. bouwen van eenvoudige minisites buiten de portal en het bouwen van flash banners) ook bij de werkzaamheden.

We zijn op zoek naar een gedreven persoon, die creatief denkt en goed communiceert. Je hebt al een paar jaar ervaring op het gebied van front end development en bent dan ook een zowel intern als naar klanten een geloofwaardige gesprekspartner. Je bent kritisch en proactief en je kunt onder druk presteren. Je neemt regelmatig initiatieven en bent voortdurend op zoek naar verbeteringen, die je voorstelt aan de Account Manager en aan de klant. Naast deze kernactiviteiten ben je ook in staat om andere projecten binnen ons bureau te ondersteunen op digitaal gebied.

Functie-eisen:

  • Tenminste HBO niveau
  • Minimaal 2 jaar werkervaring
  • Beheersing Nederlands en Engels (woord en geschrift)
  • HTML & Java script
  • Flash (actionscript 2 of 3)
  • Adobe Photoshop, Illustrator
  • PHP, Mysql, CMS, Dreamweaver

Bij Leo Burnett/arc Amsterdam kom je te werken in een stimulerende, creatieve werkomgeving. Door het internationale karakter van ons bureau en de klanten heb je regelmatig kontakt met digital teams in Frankfurt en Turijn. Voor deze functie geldende uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Alewijn Dekker van Leo Burnett/arc Amsterdam: 0647320558 of mail naar alewijn.dekker@arc-amsterdam.nl.