Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end developer bij GemeenteOplossingen

GemeenteOplossingen

Bedrijfsnaam: GemeenteOplossingen bv
Vestiging: Groningen
Branche: ICT
Functienaam: Vormgever / frontender
Functieniveau: HBO plus
Uur per week: 40
Salaris: Marktconform
Met ingang van: Per direct

Bedrijfsprofiel

GemeenteOplossingen bv heeft als missie om informatiestromen beheersbaar en betaalbaar te maken. Daarbij wordt veel gebruik gemaakt van webtechnologie om informatie te beheren en op begrijpelijke manier te presenteren. De wensen van de klant staan centraal, techniek is volgend. GemeenteOplossingen levert professionele informatie-oplossingen aan de gemeentelijke wereld. Daarbij worden oplossingen geboden voor zaken als: content management, document management en workflow. Inmiddels bedienen wij meer dan 50 gemeentelijke en provinciale klanten.

Functieomschrijving

Je bent enkele jaren als vormgever werkzaam in de ICT sector en toe aan een vervolgstap in je carrière. Je kunt en wilt graag je ervaring en kennis over dragen aan anderen. Je bent creatief, ambitieus, flexibel en gedreven en je vindt het leuk om uitgedaagd te worden. Als vormgever kan je de huisstijl van een klant omzetten naar een professionele grafische vormgeving. Daarnaast implementeer je als frontender oplossingen van GemeenteOplossingen voor haar klanten en schrijft hiervoor de front-end code.

Functie-eisen

Je bent een gedreven vormgever die gaat voor kwaliteit, je hebt gevoel voor grafisch ontwerp en interaction design en bent vloeiend in XHTML, CSS en Javascript. Je weet documentstructuur, layout en interactie perfect te scheiden. Webrichtlijnen kennen geen geheimen voor jou. Je vindt het een uitdaging om oplossingen te bieden die maximale functionaliteit bieden maar tegelijkertijd gebruiksvriendelijk en toegankelijk zijn.

De volgende (technische) kennis ervaren wij als een pre:

  • Kennis van typografie en layout
  • Kennis van de webrichtlijnen en usability

Contact informatie

Stuur je CV met motivatie naar:

GemeenteOplossingen bv
t.a.v. de heer Ian Verbij
Postbus 2054
9704 CB GRONINGEN
[T] 050 - 5757848
[E] vacatures@gemeenteoplossingen.nl