Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-End Developer bij Mirabeau

Mirabeau

Voor onze vestiging in Rotterdam zoeken wij per direct een Front-End Developer voor 40 uur per week

De functie

Als Front-End Developer heeft het internet geen geheimen meer voor jou. Je bent goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken en kunt gedegen advies uitbrengen over welke front-end technologie te gebruiken. Je neemt initiatief en denkt op een pro-actieve manier mee met de designers en interactieontwerpers over de opbouw van de user interface, en welk gedrag deze moet gaan vertonen bij de gebruiker (interacties). Je bent uiteindelijk verantwoordelijk voor de implementatie van de Photoshopdocumenten die aangeleverd worden door de Visual Designers, naar een werkende user interface binnen een webbrowser. Je past RIA- en AJAX-technologie toe wanneer deze een bijdrage leveren aan de gebruiksvriendelijkheid van de user interface. Je schrijft je code in een standaard texteditor en voorziet deze van het juiste commentaar zodat deze gemakkelijk leesbaar is. De code die je oplevert is volgens de laatste W3C standaarden en is cross-browser compatible. Je maakt een strikte scheiding tussen opmaak (CSS), inhoud (HTML) en gedrag (Javascript).

Mirabeau

Mirabeau realiseert websites en online applicaties. Vanuit een full-service organisatie overzien we de creatieve en technische aspecten; van de marketingstrategie tot het applicatiebeheer. Mirabeau is opgericht in 2001 en is, met nu circa 200 specialisten, uitgegroeid tot een van de toonaangevende leveranciers van internetdiensten.

De projecten die Mirabeau uitvoert zijn innovatief en uitdagend, zoals de webapplicaties van Funda.nl, OV-Chipkaart.nl, Aegon.nl en de websites van de KLM en ABN-AMRO.

Jij

Onze klanten stellen hoge eisen en willen voorop lopen in de online ontwikkeling. Daarom vinden wij het belangrijk dat je minimaal 3 jaar ervaring hebt met HTML, XHTML, XML, en CSS lay-out technieken. Daarnaast vragen wij minimaal 2 jaar ervaring met Javascript. Wij hechten veel waarde aan jouw persoonlijkheid. Je hebt een nuchtere ‘hands-on’mentaliteit, je bent analytisch sterk en onder alle omstandigheden ben jij een motiverende teamworker. Naast deze eigenschappen hebben wij nog een aantal basiseisen:

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding aangevuld met trainingen en cursussen
  • Minimaal 1 jaar ervaring met het bouwen van geavanceerde user interfaces (AJAX)
  • Ervaring met Content Management Systemen en Search Engine Optimalization
  • Als je ervaring hebt met toegankelijkheidsstandaarden zoals drempelvrij is dit een pre
  • Ervaring met Google Maps is een pre
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wij

Wij bieden jou een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden. De basis is een salaris dat aansluit bij jouw niveau. Daarnaast hebben wij een eindejaarsuitkering, die afhankelijk is van het bedrijfsresultaat en van jouw functioneren. Mirabeau heeft een goede pensioenregeling, een spaarloonregeling en een collectieve ziektekostenverzekering. Ook vergoeden wij je reiskosten.

Enthousiast?

Stuur dan je CV met motivatie per mail naar onze Corporate Recruiter Myra Stuijts. Mocht je vragen hebben over deze functie, neem dan telefonisch contact op met Myra via 020 5950 550 of stuur een mail naar jobs@mirabeau.nl.

Als je meer wilt weten over Mirabeau, kijk dan op onze website: http://www.mirabeau.nl/.

De vacature staat niet open voor een ZZP’er.