Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Junior Webdeveloper bij Tappan Communicatie

Tappan Communicatie

Tappan Communicatie maakt ingewikkelde materie begrijpelijk, toegankelijk en aantrekkelijk. We doen dat voor de overheid en commerciële dienstverleners. In kleine, multidisciplinaire teams met communicatieadviseurs, redacteuren, grafisch ontwerpers, interactie- en softwareontwerpers. Snel, flexibel en vakbekwaam. Met veertig medewerkers zijn we een van de grote communicatiebureaus in Nederland.

Postbus 93039
2509 AA Den Haag
www.tappan.nl
070 331 48 50

We zijn op zoek naar een junior webdeveloper (m/v) met pit.

Je bent een gedreven persoon die opgeleid is als webdeveloper. Eentje die meer in huis heeft dan het maken van een simpele website in Dreamweaver: ook (X)HTML, CSS, JavaScript, PHP en MySQL zijn bekende kost.

Je gaat intensief samenwerken met andere specialisten van Tappan Communicatie zoals grafisch- en interactieontwerpers, programmeurs, redacteuren en communicatieadviseurs. Projecten waar je mee te maken krijgt zijn:

  • het bouwen van websites en webapplicaties;
  • het ontwikkelen van user interfaces.

Je hebt het volgende profiel:

  • je hebt minimaal een hbo-opleiding op het vakgebied van webdevelopment of een vergelijkbare richting;
  • je weet wat er komt kijken bij de bouw van digitale communicatiemiddelen en hebt gedegen kennis van (X)HTML, CSS, JavaScript, PHP en MySQL;
  • kennis van Flash, Ajax of Silverlight is een pre;
  • je ontwikkelt volgens de W3C-standaarden en hebt ervaring met CMS'en als Joomla! en Drupal;
  • het lijkt je leuk om te werken aan projecten voor grote organisaties als overheden en financiële dienstverleners;
  • je hebt een proactieve houding, bent communicatief vaardig, klantvriendelijk en dienstverlenend.

We bieden:

Tappan Communicatie kent aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Naast een goed salaris bieden we een compleet pakket arbeidsvoorwaarden. Onze werkplek is een prachtig historisch pand in Den Haag, op loopafstand van het centraal station.

Kijk voor meer informatie over Tappan Communicatie op www.tappan.nl.

Ben je geïnteresseerd?

Stuur dan vóór 19 januari 2009 je CV naar Marije Reniers (marije.reniers@tappan.nl). Inhoudelijke vragen over de functie kun je stellen aan Bart Hilhorst (bart.hilhorst@tappan.nl). De sollicitatiegesprekken vinden eind januari en begin februari plaats.