Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Junior Webmaster bij de Hogeschool van Amsterdam

Hogeschool van Amsterdam

De afdeling Marketing en Communicatie (M&C) ondersteunt de domeinen van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) onder andere bij het werven van nieuwe studenten. M&C wil de match tussen student en studie verbeteren door in te zetten op verbreding en verdieping van de oriëntatie. Aantrekkelijke en informatieve websites zijn daarbij erg belangrijk. Het webteam van M&C ontwerpt, bouwt en beheert de websites van de HvA. Het gaat om pagina's die deels 'met de hand' gecodeerd worden en waarin het accent ligt op snelheid, flexibiliteit, mooie vormgeving en relevante inhoud. Ondersteuning van het in 2008 opgezette webnetwerk binnen de HvA is een belangrijke taak voor het webteam van M&C. Het webteam bestaat op het moment uit vijf webmasters.

Momenteel bestaat er ter vervanging een vacature voor een: Junior Webmaster (0,8 fte)

Resultaatgebieden

 • Dagelijks beheer van met name de wervingswebsites en corporate website HvA;
 • Behouden en bevorderen gebruikvriendelijkheid van websites en ICT-producten.

Kernactiviteiten per resultaatgebied

 • Maken en aanpassen van webpagina's gebaseerd op XHTML en CSS;
 • Toepassen van PHP en Javascript scripting op dynamische webpagina's.

Kennis en vaardigheden

 • Je bent iemand die gemakkelijk en creatief omgaat met computers;
 • Je bent ervaren in (X)HTML en CSS en de toepassing van webstandaarden;
 • Je hebt door opleiding of ervaring verworven kennis van PHP en JavaScript als scripting-talen alsmede van MySQL databases;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Je bent een teamspeler en in staat te werken binnen multidisciplinaire teams van de afdeling M&C;
 • Je werkt accuraat en kunt omgaan met deadlines;
 • Je kunt werken binnen gestelde kaders en je voelt je betrokken bij de doelen die we als afdeling M&C nastreven.

Arbeidsvoorwaarden

De werkzaamheden maken deel uit van de organieke functie van ontwikkelaar ICT 4. De bij deze functie behorende loonschaal is schaal 9 (cao hbo). Het salaris bedraagt maximaal € 3278, - bruto per maand bij een volledige aanstelling. Het betreft een aanstelling voor de duur van een jaar. De HvA heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een uitstekende vakantieregeling. Interne kandidaten genieten de voorkeur.

Informatie

Nadere informatie: Yan Warmink, webmanager, telefoonnummer 020-595 3072 (ma-do, 12:00-17:00 uur) of e-mail j.warmink@hva.nl (o.v.v. ‘sollicitatie’ in de onderwerpregel).

Solliciteren

Gemotiveerde sollicitatiebrief met CV (bij voorkeur in MS Word bijlage) mailen naar vacatures@hva.nl onder vermelding van het vacaturenummer 2008.0280 en de bron/het medium waar u deze vacature voor het eerst heeft gezien. Een bevestiging volgt uiterlijk 5 werkdagen na ontvangst van uw sollicitatie. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Sluitingsdatum: 30 november 2008