Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Web Developer bij MyMicro Group BV

MyMicro Group

MyMicro Group B.V. is gevestigd in Gemert en is opgericht op 1 januari 2008. MyMicro Group is de overkoepelende organisatie voor het huismerk Yanec®, de dealerorganisatie Twindis en de webshop ReplaceDirect.com, die al sinds 2003 operationeel is. MyMicro Group is gespecialiseerd in energieproducten, accessoires en onderdelen voor mobiele elektronische apparatuur. Ook serviceverlening, zoals een reparatiedienst, behoort tot de activiteiten. Door onze webshop was MyMicro Group B.V. vorig jaar in de FAST 50 het tweede snelstgroeiende technologiebedrijf van Nederland, en in de internationale EMEA 500 lijst werd een fraaie 13e plaats behaald.

Wij zijn op zoek naar een WEB DEVELOPER m/v, fulltime (40 uur p/week)

Het profiel voor een: WEB DEVELOPER

Je belangstelling gaat uit naar applicatieontwerp, het schrijven van functionele en technische ontwerpen en het programmeren in Coldfusion. Heb je veel ervaring in ASP, PHP of Java en ben je een kei in CSS en HTML, dan ben je ook welkom om te solliciteren. In ieder geval ben je gedreven om te leren en wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van internettechnologie. Bovendien heb je interesse voor en/of affiniteit met e-commerce.

Je bent bezig met de ontwikkeling aan onze e-commerce applicaties, zowel front-end als back-end, zowel huidige als nieuwe websites. Je zoekt uitdaging in het bedenken en maken van oplossingen (de toepassing). Je vertaalt wensen in functioneel en technisch ontwerpen. Samen met de afdeling marketing kom je tot nieuwe concepten voor websites. Je denkt actief mee over de verdere ontwikkeling van het bedrijf zelf.

Functie-eisen:

 • Afgeronde technische opleiding op HBO/WO niveau, richting bedrijfskunde/informatica
 • Kennis van programmeertaal: Coldfusion, MYSQL, UML/XML, HTML, CSS, Javascript, Jquery/Javascript libraries, Ajax.
 • Object georiënteerd programmeren.
 • Kennis van CMS systemen is een pre
 • Affiniteit met e-commerce
 • Creatief en ondernemend
 • 3 tot 5 jaar ervaring met programmeren
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden

Arbeidsvoorwaarden:

 • Een zelfstandige baan met veel uitdaging en vrijheid (resultaatgerichte werkbeoordeling)
 • Bedrijfsomgeving met een heldere en gedragen missie en visie gericht op groei
 • Professionele en gedreven collega's
 • Marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring

Interesse?

Laat dan je CV met motivatie achter op onze sollicitatiepagina.

Of per post naar; ReplaceDirect.com, Dintel 4, 5422VT, Gemert.

Kijk voor meer informatie op www.mymicrogroup.com.

Quote:

“Bij ReplaceDirect werk je aan een moderne webwinkel met nieuwe technologieën. De webwinkel is de spil van het bedrijf dus constant in ontwikkeling. Het bedrijf is jong maar zeer professioneel, daardoor heerst er een prettige sfeer waar je echt mooie dingen kunt ontwikkelen. Prima plek om te werken dus.” – Martijn Jongkind