Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature webontwikkelaar bij IntraXS

IntraXS: internet, marketing en communicatie

IntraXS te Utrecht, zoekt PHP programmeur met veel ervaring

Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP programmeur voor het bouwen van websites met het Scrivo CMS. Hoewel het werk primair PHP georiënteerd is, moet je veel affiniteit hebben met alle mogelijke front-end issues. Scrivo legt namelijk (in tegenstelling tot veel andere) niet op hoe je CSS, javascript, etc dient te gebruiken. Jij bepaalt voor de volle 100% hoe uiteindelijke HTML, CSS en Javascript van het eindprodukt gaat worden. Dat is belangrijk want wij maken voornamelijk grote complexe websites waarbij het ook nog eens van belang is dat deze aan de overheidsrichtlijnen voldoen.

Omdat we meestal te maken hebben met grotere websites komt daar vaak een flink brok maatwerk bij. Je moet dan denken aan koppelingen met LDAP of Active Directory, verschillende vormen van XML feeds (in lezen en publiceren) en kleine maatwerk applicaties.

Een mogelijk groeipad is dat van technisch projectleider. Dat betekent dat je vanaf het begin van ieder groot project betrokken bent. In de eerst fase dien je alle afhankelijkheden van de te maken website en de bestaande it-achitectuur van de klant in kaart te brengen (denk aan LDAP, eigen databases en bestaande applicaties). Vervolgens moet je daar adequete oplossingen voor aandragen.

Wil je meer weten over deze vacature, deze staat ook op onze website www.intraxs.nl.