Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer bij Kingsquare Information Services

  • Geplaatst in: januari 2010

Let op: deze vacature is al gevuld. Onze huidige vacatures zijn meer up-to-date.

Kingsquare Information Services

Guru op het gebied van HTML, CSS en Javascript? Misschien is dit iets voor jou! Als front-end webdeveloper bij Kingsquare werk je voor verschillende klanten aan diverse interne projecten. Je bent betrokken bij alle fases van het ontwikkeltraject; van het overleggen met klanten, het ontwerpen, ontwikkelen tot en met het implementeren van de eindoplossing. Daarnaast heb je een brede interesse in aangrenzende technische gebieden en ben je niet bang om de gebaande paden te verlaten. Omdat Kingsquare een klein bedrijf is, is het werk zeer gevarieerd. Je zal te maken hebben met maken van nieuwe applicaties, het verbeteren van bestaande applicaties en klantencontact.

Wij vragen

  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden
  • Voldoende kennis van CSS, (X)HTML, Javascript en W3C standaarden en aantoonbare ervaring hiermee
  • HBO werk- en denkniveau
  • Je Bent in staat je kennis te delen met je collega's.
  • Ervaring met een JavaScript framework zoals jQuery is een pré.
  • Kennis van PHP, Actionscript, Linux, Apache en/of MySQL is een pré.
  • Kennis Object georiënteerd programmeren is een pré.

Wij bieden

Kingsquare is een klein en flexibel full-service internetbureau in Beverwijk. Wij werken met een klein team van programmeurs in een informele werksfeer. Binnen Kingsquare worden eigen initiatief en het opbrengen van ideeën sterk aangemoedigd. We zijn een technisch bureau, en wat wij het liefste doen is mooie technische oplossingen maken. De klanten van Kingsquare zijn vooral professionele webwinkels, de muziekindustrie en de (semi-) overheidssector. Kijk voor meer informatie over onze klanten, producten en werkzaamheden op www.kingsquare.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tim de Koning, 0251 229344. Heb je interesse in deze functie, stuur dan een e-mail of brief met cv naar:

Kingsquare Information Services
t.a.v. Tim de Koning
Breestraat 2d
1941 EJ Beverwijk
fronteers@kingsquare.nl